Verbeteren kwaliteit van leven en diergezondheid door wetenschap en innovaties

Elanco is een globaal actief farmaceutisch bedrijf, dat zich richt op de optimalisatie van de gezondheid van dieren. Uiteindelijk komen de activiteiten van Elanco ten goede aan mensen. Dat blijkt uit onze visie, die wordt gedeeld door de meer dan 2500 medewerkers van Elanco: Verbetering van kwaliteit van leven dankzij voedsel en gezelschap.

Elanco verwezenlijkt deze visie door drie hoofddoelen na te streven:

  • Bijdragen aan het leveren van veilig, ruimschoots, betaalbaar en gezond voedsel door het verbeteren van de gezondheid en prestaties van dieren
  • Huisdieren een langer, gezonder en kwalitatief beter leven bieden.
  • De voedselveiligheid verbeteren

Elanco speelt actief in op de wensen van veehouders, dierenartsen, eigenaren van huisdieren en (uiteindelijk) de consument. Veehouders willen (economisch) resultaat, de dierenarts wil effectieve producten en proactieve kennis en de consument verlangt naar gezond en betaalbaar voedsel, waarbij voedselkwaliteit en -veiligheid zeer belangrijk zijn.

In samenwerking met uw en onze dierenartsen bij Elanco zullen wij u optimaal begeleiden en staan garant voor een praktisch en oplossingsgericht advies.

Binnen Europa helpen we onze visie te vervullen door innovatieve producten en diensten te leveren die de gezondheid van dieren, de voedselveiligheid en de productiviteit van de landbouw verbeteren.